beta-alanine

Miben segít a beta-alanine?

Mindenekelőtt azt kell megemlíteni, hogy ez az aminosav nem a fehérjeképzésben kap szerepet, hanem a karnozin szintjét növeli az izomszövetekben. A beta-alanine rengeteg pozitív hatással bír, ebből kifolyólag egyáltalán nem véletlen, hogy a sportolók egyik nagy kedvence.

Segítséget nyújt a kemény edzések alkalmával, meghosszabbítja a teljesítményt azáltal, hogy késlelteti a fáradtságot és jelentős mértékben növeli a képességet. Az erősportolók mellett, tökéletes választás lesz kerékpárosoknak és futóknak is. A beta-alanine kreatinnal együtt bátran fogyasztható. Jól kiegészítik egymást, amit tudományosan is bebizonyítottak. Az együttes szedésük során gyorsabb és eredményesebb lesz az izomnövekedés. Az étrend-kiegészítők különféle dózisban kaphatóak.

Por, illetve kapszula formájában a legnépszerűbbek. Mindkét termék más módon fejti ki a hatását, ezért körültekintőnek kell lenni a beszerzés alkalmával. Kinek ajánlott még a beta-alanine? Mindenkinek, aki az erejét, a kitartását és az energiáját szeretné fokozni.