asztali zászló

Mikor jön jól egy szép asztali zászló?

A zászlók számtalan helyzetben megállják a helyüket. Egy szép asztali zászló mindig kiváló választás az üzletembereknek, cégeknek, önkormányzatoknak, iskoláknak, egyházi intézményeknek és a különböző sportesemények alkalmával is. Mert a minőségi asztali zászló, a kis mérete ellenére is vonzza a tekintetet.

Jó benyomást kelt az ügyfelekben, üzleti partnerekben, látogatókban egyaránt. A mindössze 15×35 cm nagyságú zászló, a hozzá illő zászlótartóval bármilyen polcon, asztalon, pulton elhelyezhető, így akár az ügyfelek és vendégek fogadásának első pontján, a recepciós pulton is.

Országos és nemzetközi kiállítások alkalmával a standokon is kellemes látványt nyújt és informál is. Az asztali zászlók bármilyen zászlókészítésre alkalmas vászonból legyárthatók, de elsősorban beltéri zászlóanyagból érdemes készíttetni. A Poliform beltéri zászlókat kiváló minőségű, finoman fényes, selyem szatén anyagból állítjuk elő.

Extra díszítésként, arany színű sodrott szegéllyel és aranyszínű rajtokkal is el lehet látni. A Poliform kínálatában megtalálhatóak a zászlókhoz szükséges asztali zászlótartók, aranyszínű és ezüst színű változatban, teli vagy csavar talppal. Kattintson a részletekért!