Bőröndök széles választéka

Mikor kell az 55x40x20 bőrönd?

Amikor az ember kocsival vagy vonattal utazik, szinte mindegy, hogy a poggyásza miként néz ki. Azonban a repülés előtt állóknak gondosan utána kell nézniük, milyen paraméterekkel kerülhet fel a bőrönd a kabinba.

A jegyeket általában úgy kínálják az utazóknak, hogy az tartalmazza a kézipoggyász árát is. Ezért fontos, hogy az 55x40x20 bőrönd vagy utazótáska legyen, a nagyobb méretűekre ugyanis felárat kell fizetni és a csomagtérbe kerülnek.

A 55x40x20 bőrönd szinte minden légitársaságnál elfogadott sztenderd, de ezt bárki ellenőrizni tudja az adott cég honlapján is. Az biztos, hogy ez a méret tökéletes a WizzAir, RyanAir, EasyJet, Finnair, Lufthansa, KLM és LOT társaságokkal megejtett utakhoz.

A Bontour webáruházban nemcsak 55x40x20 bőrönd kapható. Megtalálja az M és L méretű változatokat, akár kemény fedéllel is, hogy kibírják a többi csomagtól származó külső terhelést. Ha tanácstalan, hogy melyiket válassza, kérhet segítséget a munkatársainktól. A bontour.hu oldalon minden termék 2 éves garanciával szerezhető be.