hűtőkamra ajtó

Milyen a jó hűtőkamra ajtó?

Napjainkban hűtőkamra nélkül gyakorlatilag egyetlen romlandó élelmiszer sem tárolható hosszútávon a boltokban vagy a gyárakban. A hűtőkamra azonban hűtőkamra ajtó nélkül mit sem ér. A jó hűtőkamra ajtó funkcionálisan kiegészíti a kiváló hőszigetelő elemekből álló hűtőkamrát.

Tehát az ajtó is szendvicspanelekből készül, akárcsak egy hagyományos, gyorsan és költséghatékonyan felhúzható ipari épület, de más tulajdonságokkal rendelkezik és más követelményeknek felel meg. A szendvicspanel egy rendkívül sokoldalú építési alapanyag, amiből szinte mindent fel lehet építeni.

Többféle szigetelőanyaggal készülhet, amelyeknek a szigetelési hatékonysága eltérő. A hűtőház és hűtőkamra ajtókhoz minden esetben egyedi igények alapján tervezett és gyártott elemeket érdemes használni. A kiváló hőszigetelő képesség a panelek vastagságával szabályozható, ami 80 és 200 milliméter között változik, igénytől függően.

A cél, hogy a hűtőkamra és az ajtó is optimálisan szabályozza, illetve megtartsa a kívánt belső hőmérsékletet. A legjobb hűtőkamra ajtók korrózióálló, tartós és égésálló anyagokból készülnek, amelyeket megvásárolhat vagy legyártathat a Turbo Pegazus Kft.-nél. Itt kérhet ajánlatot.