Lorus óra

Néhány szóban a Lorus óráról

Kellemes dizájn, precíz működés és baráti ár. E csodás tulajdonságok a Lorus óra sajátjai. Elég lenne csupán ennyit tudni az adott márkáról ahhoz, hogy bátran bizalmat szavazhassunk a modellnek, ám az, hogy a Lorus a világhírű Seiko japán óriáscég egyik brand-je, máris tovább fokozza a bizalmunkat.

A japán óragyártás művészete több évszádara nyúlik vissza. Az eltelt évek alatt az óragyártó meseterek tökélyre fejlesztették a technikájukat.

Nem képez kivételt ez alól a Lorus óra sem, ami megbízhatóságában igazán egyedinek és verhetetlennek számít. Persze a piacra dobott modellekkel mindkét nemre gondol, sőt, manapság már a legfiatalabbaknak is készít vidám színű, strapabíró karórákat.

A hölgyeknek készített ketyegők maguk a kézzel fogható elegancia, míg a férfiaknak szánt modellek valósággal árasztják a maszkulin energiát. A Lorus óra egyik utánozhatatlan előnye, hogy az abszolút megfizethető kategóriába tartozik. A kitűnő ár-érték arány felteszi az i-re a pontot és időtálló kedvenccé avanzsálja a japán márkát.