boros doboz

Nem indulhat el a party a boros doboz nélkül

Nem igazán vannak olyan összejövetelek, partyk, ahol hiányozna a bor. Ez egy roppant egyedülálló, igazán finom ital, amelyiket épp úgy lehet fogyasztani egy sajátos étellel, mint magában. Sokan, amikor egy bulira készülnek, a boros doboz beszerzése mellett döntenek, amelyik több üveget is magába foglal. Melyik cég tudja garantálni ezt?

Régóta ennek az összeállításával és forgalmazásával foglalkozik a Zalapack. A boros doboz 1, 2, 3 vagy akár 6 üveg szállítására alkalmas formában is elkészülhet. A kisebb üveges gyűjtők fehér külsővel bírnak, így könnyedén feliratozhatók utólag, továbbá a füles kialakításnak köszönhetően a csomagok könnyedén hordozhatók.

Az egyik legfelkapottabb fajta a 6-os gyűjtős. Ebben fektetve helyezkednek el az üvegek. A boros doboz belsejében a zárófülek felhajlanak, aminek hála az üvegek biztosan nem fognak egymásnak koccanni. Ezzel pedig elkerülhetőek a nem várt kellemetlenségek. A boros doboz része még egy-egy köztes elválasztó lemez, aminek az a célja, hogy a felső és az alsó sort kettéossza, illetve óvja a sérülésektől.