fülbevaló alap

Nem okoz allergiát a fülbevaló alap

A kiegészítők terén előnyben részesíti a kézzel készített csecsebecséket? Akkor a gyongyekszerbolt.hu egy igazi Kánaán lesz Önnek. A katalógusunkban megtalálható fülbevaló alap választék a leendő ékszerek alkotóelemeként szolgál. Ezek különböző fémekből készülnek, amelyek ára igencsak jutányosnak tekinthető. A költségük a gyártáshoz felhasznált alapanyagtól függ.

Nemesfémeket nem használnak fülbevaló alapként. De, hogy elkerüljük a fém és a fül érintkezése során fellépő hátrányos reakciókat, általában hipoallergén fémekből készült termékeket értékesítünk. Ezek között a leggyakoribb a titán, a réz, orvosi fém, horganyzott bevonatú acél és ezüst.

Mindegyik fülbevaló alap rendelkezik egy speciális bevonattal, ami segít elkerülni az allergiákat és a korróziót. De bármelyik megbízható bevonatnak megvan a maga élettartama. Ezért néhány év elteltével a kopás első jelei megfigyelhetőek lesznek a fülbevaló alapon. Ez leggyakrabban az olyan agresszív anyagokkal való érintkezésből származik, mint a tengervíz, a szeszesitalok, a tisztítószerek és az ecet.