kerttervezés

Nemcsak a munkánk, hanem a hobbink is a kerttervezés

Cégünk átfogó szolgáltatásokat kínál magánügyfelek, közintézmények és kereskedelmi vállalkozások számára. Mi gondoskodunk a kerttervezés teljes folyamatáról, az első előkészületektől kezdve az utolsó módosításokig. Minden koncepciót az ügyféllel szoros együttműködésben hozunk létre, akinek az igényei a legfontosabb meghatározói a kialakított térnek. Minden megrendelőnkhöz egyénileg állunk. Az ő elképzeléseiknek és igényeiknek a követése teszi a csapatunk munkáját egyedivé, de legfőképpen ügyfélbaráttá.

A kerttervezés során nem feledkezünk meg az esztétikai értékekről sem, hogy a terület ne csak funkcionális legyen, hanem szépen nézzen ki. Ezért az általunk megtervezett kertek a pihenés és a kikapcsolódás, valamint a családdal és barátokkal való kellemes időtöltés helyszínei. A kreativitásunk lehetővé teszi számunkra, hogy megteremtsük a megrendelő által megálmodott különböző tereket. Már az együttműködésünk kezdetétől fogva igyekszünk a lehető legjobban kihasználni a tudásunkat, hogy a kerttervezés a tőle elvárt eredményeket produkálja.

Mikor szereljük be a kerti öntözőt?

A megfelelő páratartalom a növények növekedésének egyik legfontosabb eleme. Ez minden fajra vonatkozik, a fűféléktől kezdve, a virágokon és zöldségeken át a bokrokig és fákig. Hogyan biztosíthatjuk az optimális vízellátást az igényeknek megfelelően? Milyen megoldásokat és módszereket használhatunk? Ezekre a kérdésekre a kerti öntöző jelenti a választ. Az öntözőrendszer a föld alatt elhelyezkedő csövek összessége, amelyek a házunk vízellátásához csatlakoznak.

A végein, a kiválasztott helyeken szórófejek vannak, amelyek lehetővé teszik az egész kert öntözését. Mikor érdemes ilyen megoldás telepítése mellett dönteni? A legjobb, ha a kerti öntözőt már a kertépítés elején telepítjük. Ha még nincsenek növények vagy pázsit, akkor könnyű megtervezni a rendszert és elvégezni az ásásokat a csöveknek és a locsolóberendezéseknek. A már kialakított kertek esetében a telepítés nehezebb lesz, de természetesen nem jár a gyep és a növények elpusztításával. Tehát a kerti öntöző telepítése ebben az esetben is lehetséges.