nemzetközi szállítmányozás

Nemzetközi szállítmányozás hús- és hentesárú esetében

Ha hazánkból egy távoli országba kell eljuttatni több tonnányi terméket, akkor igazán fontos a biztonság és nyilván a gyorsaság is. Mivel a nemzetközi szállítmányozás területén számos sikert elért a Palmsped Cargo a több mint 15 éves pályafutása alatt, nem is meglepő, hogy aki csak teheti, ezt a céget választja.

A nemzetközi szállítmányozás itt egy nagy előnyt tartogat magában, mégpedig a rövid tranzitidőt. Azoknál a rakományoknál, ahol a szállító szerelvény teljes kapacitása elengedhetetlennek bizonyul, és azoknál a vállalatoknál, amelyeknél az utolsó percben derül ki, hogy mennyi árut is szükséges eljuttatni valahova, a komplett nemzetközi szállítmányozás minden esetben egy gyors és biztos megoldást jelent.

A Palmsped Cargo Európa egész területén garantálni képes ezt a szolgáltatást, megannyi típusú járművel. Itt akkor is egy biztos partnerre talál az ember, ha csak 8 palettát szeretne eljuttatni Finnországba vagy épp Hollandiába, illetve, ha 33-34 palettás munkáról van szó. Ekkor a 24 tonnás teherbírású szerelvények garantálják majd a nemzetközi szállítmányozás sikerét.

Annyit még érdemes megjegyezni, hogy 700 km alatti távolságok esetében egy napos tranzitidővel kell számolni. A nemzetközi szállítmányozás vonatkozik Európa legtávolabbi országaira is, akárcsak Svédországra, Portugáliára vagy épp Írországra. Akkor is lehet számítani a vállalkozás szakértelmére és segítségére, amikor hűtést igénylő élelmiszeripari termékek fuvarozása a cél.

Az ilyen nemzetközi szállítmányozás során a munkálatokat végző személyek nagy hangsúlyt fektetnek a szigorú élelmiszeripari követelményekre, amelyek a hűtésre és fagyasztásra vonatkoznak. A tökéletes végeredmény azért garantált, mert a fuvarozás válaszfalas hűtős szerelvények segítségével megy végbe, amelyeknél a megfelelő hőfok biztosítása egyáltalán nem okoz gondot.

Ezzel pedig mindenképp adva van a szállított áruk minőségének a megőrzése. A hűtés, fagyasztás a nemzetközi szállítmányozás esetén elengedhetetlen például a tejtermékek, hús- és hentesáru, illetve hidegkonyhai termékek esetén.