nick's csoki

Nick’s csokik hozzáadott cukor nélkül

Édes kényeztetés cukor nélkül? Igen! Ismerd meg a cukormentes Nick’s csoki fajtákat, amelyek jobbá teszik az életedet! Mi teszi ennyire egyedivé ezeket a finomságokat? Az, hogy a termékek gyártása során nem használnak cukrot. A csokikban nincs hozzáadott cukor vagy mesterséges édesítőszer.

A telített, édes ízt cukor nélkül, a polidextroz nevű édes rost, a stevia nevű növény kivonata, valamint a szilvában, körtében és szőlőben található természetes anyag, az eritrit felhasználásával érik el. A Nick’s csokiban nincs glutén vagy búza. Nem azért, mert ez most annyira divatos és felkapott, hanem azért, mert a búza a szervezetben gyorsan cukorrá (glükózzá) alakul. Ha búzát és más szénhidrátokat fogyasztunk, akkor a vércukorszintünk gyorsan megemelkedik.

A gyakori vércukor ingadozások pedig negatívan hatnak a testsúlyra és az egészségre. A gyártó az íz terén sem köt kompromisszumokat. A Nick’s csoki bestsellerek közé a Kexbar, kókuszízű csoki és Protein Sport-Crunch szeletek tartoznak. Ezektől aligha van finomabb a piacon.