burkolat

Nincs lehetetlen gyémántfúró készlettel

A hidegburkolatok alakítása és formázása sohasem volt lehetetlen, de sokkal nehezebb feladatot jelent, mint például fával dolgozni. Ha a munkadarab eltörik vagy elreped, még a legkisebb mértékben is, akkor teljesen használhatatlanná válik.

Viszont a gyémántfúró készlet használatával, akár a csempe közepébe vagy sarkába tetszőleges átmérőjű lyukat fúrhatunk. Ezért nem jelentenek majd akadályt a csővezetékek, konnektorok és egyéb dolgok, amelyek nincsenek szintben a fal síkjával.

A gyémántfúró készlet minden darabja gondosan megmunkált, kopásálló anyagból készült. A fő részén ipari gyémántszemcsék találhatóak. Mivel ez a jelenleg ismert legkeményebb anyag, ezért gyakorlatilag bármilyen kőzet megmunkálása lehetséges.

A gyémántfúró készletet elsősorban csempék és járólapok esetén használják, de alkalmazható, üvegnél, gránitnál, márványnál és egyéb kőzetnél. Akkus és vezetékes gépekkel egyaránt használható a gyémántfúró készlet. Többféle kivitelben rendelhető meg, ami lehetővé teszi az otthoni és a profi felhasználást.