Olcsó és jó a Hunter

Mindenki látott már olyan öntözőrendszereket, amelyeknél egy földbe szúrható szórófejen keresztül spriccelt szét a víz körbe-körbe. A Hunter öntözőfejei és locsolástechnikai eszközei az legolcsóbbak közül valók.

Ez nem azt jelenti, hogy használhatatlan vackok lennének, hiszen az elkészítés során ugyanolyan standardokat vesznek figyelembe, mint a drágább darabok esetében. Az alacsony ár csupnán azt mutatja, hogy a lehető legköltséghatékonyabb módon próbálják előállítani mindazt, amire az embereknek szüksége van. Nem kell aranyberakás egy locsolófejhez, hanem az kell, hogy hosszú időn keresztül jól bírja a vizes közeget és a nyomást, mindezek mellett pedig az elvárható módon teljesítsen. A Hunter eszközei erre úgy képesek, hogy nem kell vagyonokat kiadni rájuk.

Sőt, nemcsak az öntözésben használatos gyakorlati eszközöket gyártanak, hanem vezérlő rendszereket is, amelyek kényelmesebbé teszik az öntözőfejek beállítását és működtetését. Ezek a Hunter vezérlők beltériek, vagyis akár az otthona kényelméből is meglocsolhatja a növényeit anélkül, hogy ki kellene mennie mindegyik fejet beállítani.