pihenőszék babáknak

Pihenőszék babáknak, kényelmet nyújt és oltalmaz

Ez a termék a csöppségeknek készült. Kimondottan biztonságos és puha, hogy a csemetéink minden pillanatban jól érezzék magukat. A pihenőszék babáknak igen előnyös dolog, mert míg a kicsi benne ül és komfortos lágyságban időzik, a szülő tudja végezni mellette a teendőit.

Eme alkalmatosságból kapható klasszikus és állítható támlájú, ráadásul van, amelyik ringat, zenél, rezeg és olyan is, amihez játékok tartoznak. Pihenőszék babáknak ma már rengeteg kinézetben megvásárolható és használható a lakásban vagy az udvaron egyaránt. Az ilyen berendezések távirányítóval is szabályozhatóak, de persze nem kell aggódni, mert a heveder alaptartozék, a gyerkőcök biztonsága érdekében.

Minél többet van ébren a kicsi napközben, annál nagyobb segítség lehet ez a készülék, plusz még fejleszti is az egyensúlyérzékét. A pihenőszék babáknak mindenkinek könnyebbséget jelent. A legtöbbet már születéstől fogva lehet használni 18 kg súlyig. Tehát mielőtt vásárlásra adjuk a fejünket, gondoljuk át jól, hogy milyet szeretnénk konkrétan!