Praktikus galériaágy a gyerekszobába

Amikor egy gyerekszobát próbálunk berendezni, számos dologra kell figyelni. Legyen elég hely játszani, a bútorok se legyenek zsúfoltak, az ágy kényelme szintén fontos, de azért ne foglaljon túl sok helyet. A galériaágy egyszerű megoldás és minden gyermek nagy kedvence, ugyanis egyszerre praktikus és esztétikus.

A kicsik saját létrán át juthat el az ágyáig, ráadásul az alatta lévő helyet remekül ki lehet használni. Ezeknek csak a fantázia szabhat határt. Van, aki a galériaágy alá íróasztalt pakol, ahol a csemete tanulhat, rajzolhat, olvashat, mások inkább meghagyják szabad térnek, ahol remekül lehet játszani. Természetesen ez attól is függ, hogy mekkora a szoba.

A kisebb szobákban kifejezetten tanácsos a galériaágy használata, hiszen amúgy is kevés a hely. A nagyobbakban már szabadabban lehet pakolgatni az ágy mellé vagy alá. Annyi biztos, hogy a gyerekszoba egyik nagy sikere ez a praktikus galériaágy, hiszen kényelmes és nem hétköznapi. Ráadásul egyre többen vásárolják, hiszen a jutányos ár igen csábító.