ékszer tartó doboz

Praktikusan kialakított ékszer tartó doboz

Minden ékszer értékes a tulajdonosának a szemében, akár nemesfémből, akár bármilyen más anyagból készült. A megfelelő tároláshoz az ékszer tartó doboz nélkülözhetetlen tartozék, aminek rejtekében tökéletes biztonságban pihenhetnek a csecsebecsék.

Az ilyen darabok ma már rengetegféle típusban vásárolhatóak meg. Például praktikus és elegáns ékszer tartó doboz található az ekszerem.hu webshop kínálatában is. Fekete, fehér, piros, zöld színek közül választhatjuk ki az igazit. Letisztult stílust képvisel a NOBO piros, kígyóbőr mintás, többszintes ékszer tartó doboz, aminek alsó szintjét 2 nagy tároló rész alkotja. A belsejének felső szintjén gyűrűtartó van, 1 kicsi nyitófedeles, valamint 2 nyitott tároló kapott helyet benne.

Könnyen hordozható ez a modell, ugyanis a tetején egy fogantyú található. Sok ékszert el lehet helyezni ebben a dobozban, méghozzá szépen, rendezetten. Így, amikor ki akarunk venni belőle egy csecsebecsét, pontosan tudjuk, hogy az ékszer tartó doboz melyik részén található.