reklámajándék

Reklámajándék ünnepi alkalmakra

Az ünnepek nemcsak a pihenésről és szórakozásról szólnak, mert az üzleti életben fontos szerepet játszó személyek, illetve az általuk képviselt vállalkozásnak szakmai téren is különleges lehetőségeket rejthetnek magukban. Az év utolsó hónapjának jeles napjai – mikulás, karácsony, szilveszter – kiváló alkalmat nyújthatnak olyan személyes reklámajándék szétküldésére, amivel a meglepetést okozó egyértelműen kedvező benyomást kelthet az üzleti partnereiben és klienseiben.

Ezeknek az apró figyelmességeknek mindenképpen utalniuk kell valamilyen módon az ajándékozóra és az sem árt, ha a reklámajándék esztétikai szerepe mellett, gyakorlati funkciót is betölt a megajándékozott mindennapjaiban. A fenntarthatóság jegyében készült, fenyőmagot tartalmazó jegyzetfüzet például telitalálat lehet egy környezetvédelem terén elkötelezett cég részéről, a hasonló érdeklődésű ügyfeleknek, de akár a reggeli megbeszélések alatti kávézásnál, teázásnál használatos, cégemblémával ellátott bögre is szívet melengető reklámajándéknak számíthat.

Céges karácsonyi ajándékok gazdag kínálata

Az illatgyertyától és karácsonyi teáskészlettől kezdve, a hóembermintás takarón át az adventi dobozkészletig, rendkívül bő kínálat áll rendelkezésre a céges karácsonyi ajándékok virtuális piacán keresgélők személyeknek A reklamajandek.hu internetes boltban lehengerlően sokféle téli ünnepkörhöz kötődő dekorációs termék és használati tárgy található. Ez utóbbi kategóriánál maradva, ha például egy vállalat nagy hangsúlyt fektet a családias munkakörnyezetre, akkor a beosztottaknak szóló céges karácsonyi ajándékok közé nyugodtan be lehet „csempészni” egy pár meleg kötött zoknit.

A szülői hivatást gyakorló alkalmazottak pedig bizonyára jó néven veszik és a későbbiekben a vállalkozás iránti elkötelezettségükkel meg is hálálják a „szemük fényének” szóló figyelmességeket. Az említett honlapon megtalálható céges karácsonyi ajándékok kínálatából így nem hiányzik a színezhető mikulássapkát, szarvasmintás takarót és karácsonyfadíszt tartalmazó gyerekcsomag.