hajóbérlés

„Részeg” legénység, avagy hajóbérlés extrém köntösben

Valljuk be őszintén, ha többedmagunkkal egy hajó fedélzetére lépve azt tapasztalnánk, hogy a legénység sűrűn néz a pohár fenekére, kétszer is meggondolnánk, hogy velünk bontson-e vitorlát a „lélekvesztő”. Persze mindez csupán mókás színjáték, amit a hajóbérlés keretén belül szépen csomagolva megkapunk. De miről is van szó pontosan?

Nos, ha a hajóbérlés szolgáltatás mellett tesszük le a voksunkat a közelgő csapatépítő tervezésekor, több izgalmas program közül is válaszhatunk, az egyik ilyen az úgynevezett „Drunken Crew”. A forgatókönyv szerint az erősen italos matrózokat a motorcsónakkal kiérkező rendőrök őrizetbe veszik és elszállítják.

A vendégek, vagyis mi, ezáltal totálisan egyedül maradunk a fedélzeten, ám hála az előzetes gyorstalpalónak és a problémamegoldó képességünknek, gond nélkül a partra navigálhatjuk a hajót. Persze egy beépített ember mindvégig szemmel kíséri az ügyködésünket. A hajóbérlés így igazi szórakozás, ami nemcsak a munkatársakat hozza egymáshoz közelebb, de örök életre szóló élménnyel is szolgál.