A Rock Machine rendkívül sokoldalú

Amennyiben szeretnénk egy kiváló bringát, nem kell messzire mennünk. Most már online is válogathatunk a Rock Machine bringák közül. Rendkívül ellenállóak, a felépítésüknek köszönhetően.

Akik szeretnek nagyobb távokat megtenni gyorsan, azok válogassanak kedvükre az országúti modellek közül! Hatalmas sebességet lehet felvenni ezekkel a kerékpárokkal, ezért igazi adrenalin-löketben lesz része annak, aki a Rock Machine országúti bringára voksol.

De nemcsak ezt a fajtát érdemes szemügyre venni, hiszen nem szabad megfeledkeznünk az MTB bringákról sem, amelyek a nehéz terep specialistái. Lehet akármilyen göröngyös vagy sziklás a terep, könnyedén vehetjük az akadályokat, hogyha egy ilyen van alattunk.

Az első teleszkópjának köszönhetően elnyeli az első kerék ütődéseit. Ez kényelmesebbé tesz, ráadásul nem a kereket terheli meg ez az erőhatás, ami máskülönben nyolcashoz vezetne. A Rock Mahine tervezésénél a mérnökök mindent figyelembe vette. A terepbringák esetében már alapnak számít a tárcsafék, nincs ez másképp a Rock Machine esetében sem.