egészségügyi papucs

Segít feldobni a mindennapokat az egészségügyi papucs

Legyen szó bármilyen modellről, a választott lábbeli magas célszerűsége a munkahelyen kiemelkedő fontosságú. Az orvosi és ápolói lábbeliknek kényelmesnek és tartósnak kell lenniük. A megfelelő párnak többek között csúszásmentes talppal kell rendelkeznie.

Egy kórházban különösen gyakoriak a véletlen kiömlések, ezért a munkahelyi balesetek elkerülése érdekében, különös figyelmet kell fordítani a megfelelő típusú talpra. Annak, hogy az egészségügyi papucs mindig takarja a lábujjakat, több oka is van.

A lábujjak környékén felépített lábbeli nemcsak jobb stabilitást biztosít, hanem védi a lábat a külső tényezőktől, például a leeső éles tárgyaktól is. Az egészségügyi papucs lapos sarka és a sarokrészen lévő párnázás további garanciát jelent arra, hogy a lábbeli még egy hosszú munkanap során is kényelmes maradjon.

Sok orvos és ápoló ismeri az egészségügyi papucsok jellegzetes fehér színét. A klasszikus fehér és fekete mellett, ma már olyan intenzív színek is megtalálhatóak, mint a narancssárga, sőt, még vonzó mintákkal ellátott modellek is.