távirányítós autó

Sohasem unalmas a távirányítós autó

A gyermek addig játszik, amíg az érdekes. A játék minden bizonnyal érdekes, ha órákig leköti, mint a távirányítós autó. A hatalmas választékból bármelyiket vigyük is haza, egy biztos, az apuka vagy a nagyobb tesó is szívesen elbabrál. Üzletünk készletében található már 2-3 éveseknek is nyugodtan ajánlható távirányítós autó, ami rendkívül tartós és ellenáll az ütéseknek, ugratóknak, egyenetlen utaknak és szélsőséges körülmények között történő használatnak.

A kínálat gyűjtőknek is nyugodt szívvel ajánlható, részlet-gazdag kidolgozású, népszerű autómárkák ikonikus típusai, de munkagépek, katonai járművek kicsinyített, távirányítós változatai is. Azoknak, akik a játékautó besorolásnál valamivel többre vágynak, a professzionális autók és terepjárók kategóriáját javasoljuk.

Itt olyan távirányítós autó, illetve RC (Rock Climber) terepjárók találhatóak, amelyek a profi kategória alsó szintjét képviselik, árban pedig jóval kedvezőbbek. Lehet bátran választani, akár több példányt is, mert van miből!