fájdalomcsillapító tapasz

Sok problémát kezel a fájdalomcsillapító tapasz

A mozgásszegény életmód miatt, még egy kis fizikai megterhelés után is, például hátizsákokkal túrázva a természetben vagy egy kerti ágyást felásva, fájdalmat kezdünk érezni az izmokban, olykor nem tudjuk kiegyenesíteni a hátunkat. Mindazonáltal minden zárhoz van kulcs és ebben az esetben ez a fájdalomcsillapító tapasz formájában érkezik, ami az izmok és az ízületek fájdalmának kezelésére szolgál. A gyulladáscsökkentő, fájdalom- és lázcsillapító tulajdonságok valóban egyedülálló kombinációval rendelkeznek.

Ez lehetővé teszi, hogy szó szerint megbirkózzunk a gyulladás fő megnyilvánulásainak teljes spektrumával. Leginkább ennek tudható be, hogy a fájdalomcsillapító tapaszt manapság mennyire széles körben használják. Ezek a termékek már régóta nagy elismertségnek örvendenek a hatékonyságuk miatt. A hatóanyagok hosszú időn át szabadulnak fel a fájdalomcsillapító tapasz aktív rétegéből és egyenletesen jutnak be a szövetekbe, közvetlenül behatolva a gyulladás helyére, ahol akár 12 órán keresztül képesek csillapítani a kellemetlen tüneteket. Manapság a különféle tapaszok szinte minden otthonban nélkülözhetetlen elemei az elsősegély készletnek. Egy leukoplast nélkül például nehéz elképzelni a sebkezelést, a kötések rögzítését és sok más beavatkozást. Ez a termék nemcsak azoknak a hétköznapi embereknek könnyíti meg az életet, akik nem kapcsolódnak az orvostudományhoz, hanem az egészségügyi dolgozókét is. Egy ilyen felület jelenléte a seben növeli a bőr védekező funkcióját, megakadályozza a fertőzést, a vírusok, baktériumok és a gombák későbbi megjelenését, szaporodását a termékeny környezetben.

A leukoplast megvédi a sebet a további sérülésektől is, amelyeket a bútorok sarkai okozhatnak. A bőrre helyesen felhelyezett tapasz felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatot. Ez a sebszélek összehúzódása miatt történik. Így a szervezetnek nem kell összetettebb és hosszabb gyógyulási folyamaton átesnie, mivel az egészséges szövet fokozatosan kúszik be a sérült területre. A leukoplastnak gyakran két szárnya van, lehetővé téve a legkényelmesebb felragasztást.