szakácsruha

Sokszor praktikus a szakácsruha

Minden szakmának egyértelműen megvan a maga szépsége. A főzés és sütés olyan munkakör, ami hálás feladat tud lenni. Kiszolgálni mások igényeit jó dolog. Természetesen nem lehet nekiállni akárhogyan a munkának, hiszen a kifröccsenő szószok, a forró levesek és köretek sérülést okoznak.

A szakácsruha ezért lett kifejlesztve, ami azon túl, hogy már messziről jelzi a viselőjének a foglalkozását, könnyen tisztítható és nem mellesleg jól szellőzik. A pamut és poliészter megfelelő arányú kombinációja a meleg munkakörülményekre lett optimalizálva. A szakácsruha kapott még egy gyűrődést gátló bevonatot, poliészter háló formájában. Egyszerűbb lesz tehát a rendben tartása és még csak vasalni sem kell a felvétel előtt.

Ezen kabátoknál a stílus, megjelenés döntő fontosságú. Fehér és fekete kivitelben kapható. A szellőző rész többnyire hátulra kerül. A szakácsruha főként a szakmában dolgozók kiváltsága, de egyértelműen hasznos odahaza is, már amennyiben szeretünk sokat mozgolódni a konyhában a tűzhely körül.