fényképes falinaptár

Szeretetteljes ajándék a fényképes falinaptár

Mi lehetne kedvesebb ajándék az idősödő szüleinek, mint egy olyan tárgy, amiről az év minden napján a gyermekeik mosolyognak vissza rájuk? Egy tökéletesen elkészített fényképes falinaptár lehet az igazi választás, ennek láttán biztosan örömkönnyek szöknek majd a szülők szemeibe. Ezt 2 méretben rendelheti meg a bestfotokonyv.hu weboldalon megismerhető vállalkozástól. Az kisebb változat 20×30, a nagyobbik pedig 30×45 cm nagyságú. Több fénykép is ráhelyezhető egyetlen lapra a fényképes falinaptár elkészítésekor, így ha több unoka van, mindegyik szerepelhet az oldalakon.

Azért is jó ötlet egy ilyen naptárnak a megalkotása, mert így láthatóak lesznek rajta a gyermek farsangi, nőnapi, anyák napi szereplésének momentumai, a családi nyaralás kedves pillanatai, az iskolakezdés, valamint a karácsonyi fotók. Amennyiben Ön is elhatározta, hogy elkészítteti a fényképes falinaptár egyedi változatát, akkor vegye fel a kapcsolatot minél előbb az említett weboldalon keresztül! Higgye le, egy fényképes falinaptár fenomenális meglepetés lesz!

Ugyanakkor vannak, akik inkább a fényképalbum elkészítése mellett voksolnak és annak egy példányát adják át a szüleiknek. Jól teszik, hiszen a fotókönyv ár szintén kedvező, ráadásul ebbe lényegesen több fénykép helyezhető el, mint például a naptárba. Minden esetben fényképes kemény borítóval készülnek ezek az albumok, tehát már a külső kinézetük is személyes és teljes mértékben egyedi.

Különbözik a fotókönyv ár, ugyanis 3 méret között lehet válogatni ezeknél a termékeknél, ráadásul nemcsak a megadott 30 oldalt lehet megtölteni fényképekkel, hanem további fotókat is el lehet benne helyezni. A fényképalbum 120 oldalig bővíthető, ami befolyásolja a fotókönyv ár végső összegének alakulását. Gyönyörű alkotás ez, hiszen a szépen, időrendi sorrendbe tett fényképek illusztrálhatják például egy gyermek fejlődését a születésétől kezdve egészen az óvodás vagy iskolás korig, de még azután is. A kedves emlékek méltó tárolása érdekében, tanácsos a fotókönyv ár megfizetése.