propolisz tinktúra

Tanácsok a propolisz tinktúra fogyasztásához

A méhek nemcsak a porzásért felelősek, hanem más ajándékokat is készítenek. A propolisz tinktúra ereje éppen a cseppekben rejlik, amit szinte minden korosztálynak fogyasztania kellene, kivéve a 3 év alatti babákat. A cseppek meggátolják a gombák és vírusok szaporodását, szabályozzák a vérnyomást és növelik a test ellenálló képességét.

Nemcsak fájdalom, hanem gyulladás csillapítására is gyakran előkerül. Összefoglalva azt mondhatnánk, hogy a szervezetre és a sejtekre is jó hatással van, éppen ezért egyre többen fogyasztják. Tény és való, hogy a méhek nem az embernek készítik el, de szerencsére mi is élvezhetjük a hatását. Sokan csak méhszurokként emlegetik, mivel a rovarok ezt használják fel a kaptárban építőanyagnak, ezzel választják el a veszélyes maradékokat a lakóktól.

Gondoljunk csak arra, hogy hány tagból állnak a kolóniák, azonban nem szoktak vírusos fertőzést kapni. Innen vette át az ember a propolisz tinktúra használatát. Fogyasztását azonban nem szabad összekeverni a gyógyszerekkel.