Változás Műhely

Te próbáltad már az Aviva menstruációt meghozó gyakorlatait?

A rendszertelen menstruációnak legtöbbszőr hormonális okai vannak, amit természetes módszerekkel is lehet kezelni. A magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner kidolgozott egy olyan mozgásformát, ami szabályozza a ciklust és enyhíti az alhasi görcsöket. A Változás Műhely weboldalán még többet tudhatsz meg erről a különleges módszerről. Speciális gyakorlatokkal a medencealapi izomzatot dolgoztatja meg, ezáltal a belső elválasztású mirigyek működésbe jönnek és a hormonszint helyreáll.

A 30 év tapasztalat azt bizonyítja, hogy a módszer sikeres. Különböző nőgyógyászati betegségek megelőzésére is javasolt. Az Aviva torna 18 alapgyakorlata a méhre és a petefészekre is pozitív hatást gyakorol. Mivel a hormonszintet próbálja egyensúlyba tartani, ezért hormontornának is szokták nevezni. Nagyon lényeges, hogy elfogadjuk saját testünket és megértsük annak működését.

A különleges szorító és lazító mozgás mellett, fontos a helyes testtartás és a megfelelő életmód. Ezek betartásával a szervezetben beindul az öngyógyító folyamat. A gyakorlatok elsajátításához 4 órás tanfolyamon kell részt venni, amit később a gyakorló órákon lehet kamatoztatni. Ahhoz, hogy hatásos legyen a torna, rendszeresen kell végezni. Sok nőnek gondot okoz, ha a menstruáció kimarad vagy késik, de az Aviva tornával sikeres eredmény érhető el. A normális ciklus 28 naponta jelentkezik, ha ennél hamarabb jön meg, az rendelleneségnek számít, ilyenkor már tenni kell valamit.

A mozgásgyakorlatok nemcsak a gátizomra helyezik a hangsúlyt, hanem a test összes izma érintett. Fokozza a vérkeringést, ami a női szervekre pozitívan hat. A változókorral járó tünetek sem kellemesek, de a torna segítségével sokkal könnyebben át lehet vészelni ezt a periódust. Amennyiben Ön is menstruációs gondokkal küszködik, próbálja ki ezt a nagyszerű módszert! Az oktató személyre szabott gyakorlatsort állít össze és fontos információkkal látja el a siker érdekében. A Változás Műhely weboldalán megtekinthetőek a tanfolyam pontos időpontjai.