aláöltözet

Télen nélkülözhetetlen az aláöltözet

A hűvösebb időjárás kezdetével használatba kerülnek a funkcionális ruhadarabok, amelyeknek többféle változata is létezik, de funkciójukat tekintve eltérőek lehetnek. Van kimondottan horgászoknak, sportolóknak, kültereken dolgozó szakembereknek való aláöltözet, tehát igazán gazdag a választék ebből a ruhaneműből.

Tudjuk, hogy télen rétegesen szükséges öltözködnünk azért, hogy ne fázzunk meg és azoknak az embereknek, akik naponta hosszú órákat a fogcsikorgató hidegben kénytelenek dolgozni, feltétlenül muszáj vastagon öltözködniük. A netpolc.hu internetes szaküzlet termékpalettáján helyet kapott aláöltözetek pontosan erre a célra lettek kifejlesztve és olyan anyagból készültek, ami egyszerre biztosítja a szellőzést és a kellemes hőérzetet.

A test hőszigetelést megoldja a közepesen vastag matéria, ami ugyanakkor lehetőséget biztosít az izzadás elvezetésére is. De a réteges öltözködésre ebben az esetben is figyelni kell, nem elegendő egyetlen aláöltözet! A kiváló termékek kedvező áron kerülhetnek a birtokunkba.