termelői méz

Termelői méz az immunrendszer védelmében

A betegségek esetében a legfontosabb a prevenció. Már a nyár utolsó napjaiban kezdjük el felkészíteni az immunrendszerünket a téli hónapok viszontagságaira. A termelői méz remek immunerősítő. Miért a termelői? Mert nem tartalmaz hozzáadott anyagokat, így antibiotikumot sem, ezáltal egészségesebb.

Sokkal aromásabb, ízesebb, illatosabb, mint a nem termelői társaik. Ismertetőjele, hogy cukrosodik. A cukrosodás természetes folyamat, nem kell megijedni tőle, 40 fokos vízzel könnyen feloldható. Ismertetőjele, hogy Magyarország kontúrját hatszögletű méhsejtekkel ábrázoló embléma található az üvegen, aminek közepén egy méhecske díszeleg.

Ez a termelőktől származó mézek jelölése. A magyar méz könnyen beszerezhető, támogatjuk vele a gazdaságot és védjük a környezetet. Válasszunk termelői mézet! Nagyszerűen támogatja a szervezet ellenállóképességét, enyhíti a megfázásos megbetegedések tüneteit, gyulladáscsökkentő hatással bír. Természetes segítség az immunrendszerünk védelmére. Ma már számos kozmetikai termékben is megtalálható.