A Thomas Sabo karkötő többféle színben kapható

Ez a nem mindennapi kellék sterling ezüstből, 18 karátos rózsaaranyból és sárgaaranyból készül. A Thomas Sabo karkötő szíjjakkal van díszítve. Rendkívül széles választék áll rendelkezésére.

Köves változatokban is jelen van minden ékszerüzletben. Ha szeretné párját, vagy családtagját meglepni, akkor a márka egyik terméke a Love Bridge megfelelő választás lesz. Belegravíroztathat egy kis szöveget, vagy egy fontos esemény dátumát, így az örök emlék lesz. Charmokkal is díszítheti, így még különlegesebb ékszert varázsolhat belőle. Számos színben pompázhat, megtalálható a jáspis zöld árnyalattól kezdve az édesvízi gyöngyök tiszta fényéig.

A Thomas Sabo karkötő ismertetőjegye a rock n roll stílust megtestesítő fekete és színes, esetleg gyöngyös változatok. Nappali és esti viselethez is tökéletes lesz. Gondos odafigyeléssel, nagy tudással és szakértelemmel, ráadásul kézi munkával készül mindegyik darab. A Thomas Sabo karkötő igényes és luxus terméknek számít. Minden tekintetet a viselőjére fog vonzani.