bioco c vitamin

Többféle erősségű BioCo C-vitamin

A C-vitamin jótékony hatásait mindenki ismeri, amit régebben azért kaptunk, hogy jobb legyen az étvágyunk, de ma már egyéb célból is használjuk. A kitűnő hatékonyság érdekében, célszerű a BioCo C vitamin készítményt választani az agnespatika.hu weboldalról.

Ennek a készítménynek a C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben, így adja a hosszantartó hatást, amivel folyamatosan biztosíthatjuk a szervezetünknek a C-vitamin szükségletet. Csipkebogyó kivonatot szintén tartalmaz ez az étrend-kiegészítő tabletta. A BioCo C vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint a fáradtságot és a kifáradást is csökkenti.

Ha nem is állandóan, de időnként mindenképpen tanácsos egy kúrát csinálni ezzel a termékkel. 500, 1000 és 1500 mg BioCo C vitamin közül válogathatunk a webshopban, így az igényeinknek és a szükségleteinknek megfelelő típust szerezhetjük be. Egyszerűen megrendelhető a készítmény, csak pár percbe telik.