Váci úti szolgáltatott irodák

A Budapest egyik legkedveltebb irodalokációja a Váci úton épült irodafolyosó. Az irodafejlesztések elsőszámú színhelyévé vált Váci úton a befektetők folyamatosan újabb és újabb irodaházakat építenek, így a sugárút vonzáskörzetében irodát bérelni magas presztízsértéknek számít.

A sugárút köré a város leggyorsabban fejlődő gazdasági negyede épült, így ha körültekintünk égig érő irodaházak sorát csodálhatjuk meg. A pesti oldal kiemelten keresett irodaházai közé tartozó Capital Square a Váci út híres irodafolyosóján helyezkedik el. A Váci út kiadó iroda kínálata roppant költséges, melyet nem minden vállalkozó engedhet meg magának.

A Regus költséghatékony megoldást biztosít irodabérlés esetén. Nagyobb elköteleződés nélkül elérhetőek kedvező konstrukciókkal részmunkaidős és napi irodáink, illetve kedvezményesen igényelhető tárgyalóterem, ülésterem, kis- és nagyterem, valamint ezen kívül rendelkezésre áll LCD kivetítő és képernyő, kihangosítható telefon, catering.

A Regus a világ legnagyobb videókommunikációs hálózatával rendelkezik, mely lehetővé teszi videókonferenciák professzionális lebonyolítását. A nagy távolságú értekezletek teljes körű műszaki támogatását élvezheti a Regus szolgáltatása által, beleértve az összes kapcsolat előzetes tesztelését.

A videókonferencia termeink 24 órás foglalási lehetőséggel rendelkeznek, így a világ minden tájára kiterjedően bármikor igényelhetőek. Mindent összevetve a Regus szolgáltatásai elsőrangú üzleti támogatást kínálnak, mind iroda bérlés kapcsán, mind egyéb kiegészítő szolgáltatások tekintetében.