Végre alacsony a Samsung S7 Edge ár

A Samsung mindig is bizonyítékát adja, hogy forradalmi mobilokat tud piacra dobni, és az Apple méltó vetélytársa lehet. A nem is olyan rég megjelent Samsung S7 Edge ár igazán kedvező volt azoknak, akik meg akartak válni a régebbi mobiltól, de azért nem szerettek volna egy tetemesebb összeget kiadni egy mobilért.

Miért is vált annyira kelendővé ez a készülék? Nos, tény és való, hogy igazán modernre sikeredett a telefon. Ezt igazolja, hogy az előlapon a két szélén ívelt, 5,5 hüvelykes érintőkijelző található. Ennek a felbontása a Galaxy S7-tel egyezik meg, vagyis ez szintén QHD. Ennek köszönhetően a pixelsűrűség a megnövelt képátló miatt némileg nagyobb, azaz 534 pi. A Samsung S7 Edge ár igenis reális ahhoz képest, amit ez a mobil fel tud mutatni.

A pozitívumok közé sorolható az Edge képernyő számos funkciója, amelyek három részből tevődnek össze. Ott van az Edge Panels, a Feed és a Lighting. Az elsőt használja az ember a leginkább, hiszen ennek az indítója minden képernyőről elérhető, és gyakorlatilag egy exkluzív mini-főképernyőként funkcionál. A Samsung S7 Edge ár reális a Pure Mobile-nál.