világítós cipő lányoknak

Világítós cipő lányoknak jó áron

Minden korosztálynak megvannak a maga trendinek számító dolgai. Igaz ez a kijelentés a kicsi gyerekekre is, akik, ha tehetnék, mindennap világítós cipőben hódítanák meg a világot.

A világítós cipő lányoknak nemcsak a kézzel fogható vagányság, de roppant bájos is, hiszen tudjuk, a szebbik nem képviselői kortól függetlenül sokat adnak a dizájnra. A pirosban és rózsaszínben pompázó lábbelik talpában hátul beépített LED izzók találhatóak, amelyek a lépésre aktiválódnak és valóságos fényárban pompáznak.

A legtöbb esetben ezek a LED lámpák nem cserélhetőek, ami azt jelenti, hogy azok élettartama véges. Szerencsére a minőségi kialakításnak köszönhetően, az időtállóság garantált, még a nagyobb strapa esetén is.

A világítós cipő lányoknak divatos és különleges, így villámgyorsan a gyermekünk kedvencévé válik. A nyitott és zárt formatervezésben kapható, tépőzárral ellátott, vízlepergető lábbelik ára is megér egy misét, hiszen azok baráti mivoltának hála, a vásárlás nem terheli meg a családi kasszát.