WC tartály tetszőleges öblítéssel

WC tartály felszerelése

A fürdőszoba egyik elengedhetetlen kelléke, mégis alig szoktunk figyelmet fordítani erre, amikor kiválasztásra kerül, pedig mindennap használjuk. A WC tartály kivitelezése lehet egészen egyszerű, amit általában a falra szerelhető modellek testesítenek meg.

Ezekből kétfajta létezik. Az egyiket alulra lehet felszerelni és a másik változatot pedig fentre. A fürdő kialakításától függ leginkább, hogy melyik típust tartjuk előnyösebbnek.

Az UV sugarak hatására, a fehér műanyag tárgyak gyakran csúnyán besárgulnak, azért a WC tartály számos modellje készül olyan műanyagbólé, ami ellenáll ezeknek a sugaraknak. Szerencsére a mérnökök gondoltak a gazdaságos felhasználási módra is, ezért választható lett öblítési mennyiség.

A valamivel költségesebb, ám elegánsabb kategória a fal mögé szerelhető WC tartály, aminek csupán az öblítésre szolgáló nyomófelülete fog látszani a falon. Ezzel a verzióval helyet takaríthatunk meg, azonban építkezés vagy felújítás során mindenképp fontos, hogy kialakítsuk a fal mögé szerelhető WC tartály helyét.