wilo stratos pico 25/1-6

Wilo Stratos Pico 25/1-6, a szivattyúk királya

A téli, hűvösebb időszak beköszöntésével egyre inkább szükségessé válnak az egyes fűtési rendszerek korszerűsítése vagy beüzemelése. A Wilo Stratos Pico 25/1-6 modell kifejezetten alkalmas erre a célra. A nagy hatásfokkal rendelkező, energiatakarékos fűtési keringtető szivattyú kiváló példány, mivel még hűtésre való berendezésekbe is telepíthető. Ezt a széles spektrumú hőfoktartomány teszi lehetővé. Energiatakarékos és még csendes is. Kell ennél több?

A Wilo Stratos Pico 25/1-6 motorja egyfázisú és szárazonfutás elleni védelemmel szintén fel van szerelve. A Wilo Stratos Pico 25/1-6 megbízhatóan üzemel, valamint hosszú évekig működőképes maradhat. A kijelző precízen mutatja a fogyasztást és a teljesítményt. Az automatikus légtelenítő funkció egy újabb plusz a sok közül.

A Wilo Stratos Pico 25/1-6 nemesacél szivattyú tengellyel kapható, nagyjából 2 kilogramm a súlya. Az ár-érték arányt megfigyelve látható a professzionális minőség és az élettartam találkozása. A 24 hónapos garancia pedig további érvet jelenthet a megvásárlása mellett. Tisztában van azzal, hogy mik a jó szivattyú ismérvei? Amit a szivattyuk.hu webáruház virtuális polcain megtalálhat, az biztos vásárnak ígérkezhet minden szempontból. A pontos és részletes információ már a weboldalunkon is fent van, így bármikor böngészhet kicsit, ha nem teljesen szakavatott a témában. A műszaki adatok még a termékleírás hosszasabb olvasása után is idegennek tűnnek? Semmi probléma! Forduljon bővebb információért, felvilágosításért szakembereinkhez!

A kapcsolatot pillanatok alatt fel tudja venni, az információ megszerzéséhez mindössze tárcsáznia kell a honlapunkon lévő telefonszámot. Nálunk a minőség a fő szempont, nem árulunk zsákbamacskát, viszont amennyiben megtekinti a széles kínálatunkat, arra a tényre is gyorsan ráeszmélhet, hogy a vételárat tekintve is rendkívül versenyképes választékkal szolgálhatunk.

Ha több információra van szüksége, ne kerteljen felkeresni minket! Különösen ebben a kánikulában nagyon rossz, ha hirtelen leállna és javításra vagy cserére szorulna a szivattyú.