zigzag - babzsák

Zigzag – babzsák a könnyen tisztítható darab

A hagyományos székeket nehéz tisztítani, nem lehet csak úgy bedobni őket a mosásba a többi szennyessel együtt. Helyben kell tisztítania, amihez általában szakemberek segítségére van szükség. Ennek ellentétje a ZigZag – babzsák, aminél már nem lesz ilyen probléma.

A babzsákokkal nem kell aggódnia emiatt. Mindössze annyit kell tennie, hogy a külső bélést – a termék azon részét, amelyik a legtöbb szennyeződést gyűjti – lecipzározza és az utasításoknak megfelelően bedobja a mosásba. Annyit fizet a ZigZag – babzsák tisztításáért, amennyit a szokásos mosógépes mosási ciklusért. A babzsákoknak adnak egy olyan mókás érzést, amit nem kaphat meg az otthonában lévő más bútordaraboktól.

Dobjon be egy babzsákot a nappaliba és azonnal megváltoztatja a hangulatot! Hirtelen az egész tér más jelleget ölt. Ez a hatás a velük kapcsolatos asszociációinkból ered. Amikor babzsákokat látunk, az valamit elindít az agyunkban és azonnal emelkedettnek érezzük magunkat. Ez szinte automatikusan történik, ha ZigZag – babzsák van a lakásban.