borostyán hatása

A borostyán hatása kiváló a szervezetre

Az emberiség első drágaköve valójában egy fokozatosan elásványodott gyanta. Meg kell említeni, hogy a borostyán hatása kifejezetten előnyös a szervezetre. Ezt már nagyon régen, körülbelül 7000 évvel ezelőtt felismerték az emberek. Enyhíti a gyulladásokat és gátolja a fertőzések, valamint a légúti megbetegedések kialakulását. További jó tulajdonságai közé tartozik, hogy javítja az anyagcserét, élénkíti a gyomor, a lép, a vese és a máj működését.

Elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatának a beindulását azáltal, hogy elnyeli a negatív energiákat és pozitívvá alakítja azokat. A borostyán hatása kiterjed az agy működésére is. Serkenti a memóriát és az agyi funkciókat. Régebben bőrbetegségekre alkalmazták, mint az ekcéma, a szemölcs vagy a pattanás. Viselhető medálként is. A test hőmérsékletének hála, a gyantában felszabadulnak az illóolajok, amelyeknek nyugtató és fájdalomcsillapító tulajdonságuk van.

A borostyán hatása enyhíti az asztmás tüneteket, erősíti a tüdőt és csökkenti a reumás panaszokat. A kiegészítő ásványi anyagok segítik az energia szabad áramlását. A 7 csakra karkötő jelentése kerék, esetleg korong. A viselésének számos előnye van. Csökkenti a mentális és a fizikai stresszt, javítja a kreativitást, valamint az önbecsülést. Ezek rendkívül fontos pozitívumok, de elsősorban mégsem ezért döntenek mellette az emberek. A közkedveltségét leginkább annak köszönheti, hogy megtisztítja az emberek elméjét a negatív gondolatoktól.

Növeli az öröm és boldogság érzést, emellett segít optimálisabbá válni a mindennapi életben. Ha a 7 csakra karkötő jelentése alapos megvizsgálásra kerül, akkor kiderül, hogy az ékszert alkotó ásványok befolyásolják a test energiaközpontjait. A kiegészítő színes kövek meseszépek, így a viselése nemcsak egészségügyi szempontból hasznos. Egyedi megjelenést biztosít és nincs olyan alkalom, amire ne vehetné fel. Mindegyik kőnek megvan a maga pozitív tulajdonsága, együtt pedig a hatékonyságuk kiemelkedő. A 7 csakra karkötő jelentése, illetve maga a kifejezés a szanszkrit nyelvből ered.