francia bugyi

A kényelmes és szexi francia bugyi

A szexi fehérneműket egyre többen viselik a hétköznapokon is a ruha alatt, azonban a tanga nem tartozik mindenki kedvencei közé. Akik mégis szeretnék magukat vonzónak érezni, de mindezt kényelmesen, azoknak a francia bugyi lesz a legjobb választás. Ez a fajta alsónemű egészen érdekes történettel rendelkezik és persze a megjelenését a franciákra fogták.

Ezért is kapta a nevét. Az viszont egyáltalán nem bizonyított tény, hogy a rövidnadrágra emlékeztető alsó a franciáktól ered, azonban az emberek úgy vélték, hogy ilyen merészséget csak ez a nemzet tud elkövetni a fehérnemű téren. Nos, a lényeg, hogy a francia bugyi roppant közkedvelt már lassan száz éve és ez valószínűleg nem is fog sokat változni.

De miért szeretjük ezt a fajta alsóneműt? A francia bugyi annak ellenére, hogy kicsit a rövidnadrágra hajaz, rendkívül csinosan mutat szinte minden alakú hátsón, sokkal kényelmesebb, mint például egy tanga, a hidegebb napokon pedig igazán praktikus viselet. Csipkés vagy szatén változatban ráadásul nagyon szexi, így viseljük bátran bármikor!

A női lábak szépségét már a régi korokban is dicsőítették. Ezt bizonyítják a festmények, leírások és egyéb tanúbizonyságok. A szexi combfix a mai kor egyik eszköze ahhoz, hogy a lábakat teljes pompájukban megmutassuk. Ez a kis huncut ruhadarab azonban nemcsak a kíváncsi szemek éhségét elégítheti ki, hiszen a combfixet hordhatjuk bármikor, a ruha alatt is.

Sokan ugyanis jóval kényelmesebben érzik magukat benne, mint a harisnyában. Manapság pedig rengeteg fajta megtalálható a boltokban, akár az olyan webshopokban is, mint a voytacha.hu. Ebben a webáruházban széles választékban elérhetőek a csipkés, önhordó, szilikonos vagy klasszikus harisnyatartóval ellátott szexi combfix változatok.

Ha pedig szeretnénk a kedvesünket elkápráztatni egy nem annyira szokványos öltözékkel, akkor tökéletes választás egy szexi combfix csinos bugyival és melltartóval kombinálva vagy akár önmagában is. A ducik is viseljenek bátran combfixet, a webáruházban nagyobb méretekben is kapható. Önnek melyik a kedvence? A vörös, fekete vagy éppen a bőrhatású?