Fontos tudnivalók a természetes progeszteronról

Bizonyára Ön is tudja, hogy a női test két fő hormonra épül: az ösztrogénre és a progeszteronra. Ha valami miatt felborul az egyensúly, akkor ösztrogéndominancia alakul ki, aminek számos tünete jelentkezhet a nőknél. Amennyiben időben fel van ismerve a probléma, a természetes progeszteron pótlása könnyedén kivitelezhető.

Tehát, amikor olyan tüneteket tapasztal, amelyek erre utalhatnak, akkor haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot az orvosával! Mik az árulkodó jelek? Felborult ciklus, erős vérzés, hőhullámok, gyengeség, migrén, rossz közérzet, alacsony libidó. Ha ezeket tapasztalja több időn át, akkor felesleges továbbra is húzni a nőgyógyász meglátogatását.

Ha már biztos abban, hogy progeszteron hiánya van, akkor a következő lépésben mi is segíthetünk. A természetes progeszteron krém használatával elérheti, hogy nagyon gyorsan helyreálljon a hormonszint és megszabaduljon a gyötrő tünetektől. A készítményünk yam gyökér kivonatot tartalmaz, ami elősegíti a gyors gyógyulást és a hosszú távú eredmények megőrzését.

Miért voksoljon a természetes progeszteron krémre? Az egyik fő ok az, hogy nem tartalmaz tartósítószert. Minden komponense természetes és bőrbarát, növényi olajok segítségével készült. Amellett, hogy elősegíti a progeszteron pótlását, remekül hidratál. Fontos, hogy még az előtt tisztában legyen a lehetőségeivel, mielőtt kialakulna a probléma.

Így sokkal egyszerűbb lesz orvoshoz mennie, hiszen már tudja, hogy mikor kell ösztrogéndominanciára gyanakodni. Jól tudjuk, hogy senki nem szeret orvoshoz járni, ezért a legtöbben csak akkor mennek el, amikor már nagy a baj. Viszont azt mindenki tudja, hogy minél hamarabb ismernek fel egy betegséget, annál egyszerűbb a gyógyítása.

Úgyhogy a saját egészsége érdekében azt ajánljuk, hogy az időszakos kivizsgálásokat részesítse előnyben! Ha pedig már tudja, hogy Önnek természetes progeszteron pótlására van szüksége, akkor keresse a webáruházunkat és rendelje meg a WTN krémet! Továbbá informálódjon a különböző betegségekről időben a hasznos bejegyzéseinkből!