Hővisszanyerős szellőztető, friss levegő energiatakarékosan

Napjaink nagy részét zárt terekben töltjük, a lakásban, iskolában, óvodában, irodában, ahol az egészségmegőrzés érdekében, kiemelten fontos a friss és tiszta levegő biztosítása. Ehhez sokan a szellőztetés mellett döntenek, de ez a legtöbbször nagy hő-veszteséggel és nem megfelelő minőségű levegő beáramlásával jár.

A mai legkorszerűbb megoldást a hővisszanyerős szellőztető kínálja, ami a friss levegőt megtisztítva, gombáktól, baktériumoktól mentesen juttatja be és külön figyelmet fordít a párás és az elhasznált levegő eltávolítására is. Óriási előnye a többi szellőztető rendszerhez képest az energiatakarékosság, amit a hő-veszteség minimalizálásával tesz lehetővé.

A hővisszanyerős szellőztető visszanyeri a helyiség hőjét, így a fűtési szezonban nincs szükség nagyobb teljesítményű fűtésre és nyáron sem fog a szellőztetés miatt forró levegő beáramlani. Ha Ön is egy energiatakarékos és a levegőtisztítás minden területére kiterjedő megoldást keres, akkor keresse fel a szellozoshop.hu weboldalát, ahol több modell közül is válogathat!