LED lámpák több választékban

Jelentősen csökkentheti a LED lámpa műkörömépítéskor a munkavégzés folyamatát. Honlapunkon a LED lámpák színes választékát tekintheti meg. 9 W-tól 48 W-os lámpáig válogathat, saját szempontrendszere szerint: a lámpák ugyanis különbözhetnek méretben, színben, formában, designban, jellemzőkben, így Ön kedvére válogathat közülük.

A 36 W diamond műkörmös lámpa CCFL spirállal (12 W) és LED diódákkal (24 W) rendelkezik. Ezek a LED diódák szuper erős fényt bocsátanak ki, így a száradási idő csökken, mivel az anyagok gyorsan megkötnek. Gél lakkok esetében ez az idő 15-30 másodperc között mozog.

Időérzékelő is van a készülékben, melyet 10, 30 vagy 60 másodpercre lehet beállítani. Tisztítása és használata rendkívül egyszerű, bárki könnyedén kezelni tudja, kis méretének köszönhetően bárhol elfér, illetve könnyen hordozható.

Ez és ehhez hasonló LED lámpák termékleírásait olvashatja el az oldalon, így akár összehasonlítást is végezhet a termékek között, és kiválaszthatja az Ön számára megfelelő LED lámpát. Kellemes válogatást kívánunk!