Dulux Easycare

Mosás álló Dulux Easycare festék

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy valami kifröccsent a konyhában és beterítette az egész falat. Esetleg a gyermeke rajztáblának használta a szobája falát, mert szerette volna meglepni egy kedves képpel? Ezekre az esetekre fejlesztette ki a Dulux Easycare festéket a gyártó, hiszen mosás- és dörzsálló.

Ez pedig nem mást jelent, minthogy többször is le tudja törölni úgy a falakat, hogy nem kopik meg rajtuk a szín. A könnyedén felvihető festék egyfajta védőréteget képez a falakon. Ha most készül felújítani a lakását és kisgyermek is van a családban, akkor kimondottan ajánlott a mosásálló festék használata. A Dulux Easycare-t érdemes két rétegben felvinni.

Ez azért nagyon fontos, mert a dörzsállóság és a vízlepergetés a rétegek számától is függ. Ne felejtse el, hogy a terméknek nemcsak pár óra száradásra van szüksége. A megfelelő hatást csak akkor tudja garantálni a gyártó, ha legalább 28 napig nem éri nedvesség a falat. Ugyanis a Dulux Easycare a száradáson felül, meg is köt a falon. Olyan lesz, mint egyfajta páncél a szennyeződésekkel szemben.