Mekkora teher az élőerős biztonsági szolgálat felállítása?

A biztonságtechnikai eszközök fejlődésében hihetetlen sebességet figyelhetünk meg. Igaz ez a vállalkozások világában és a magánéletünkben is. Mikor és milyen eszközöket használjunk? Hol és milyen biztonsági szolgálat működjön?

A hol és a mikor tulajdonképpen már nem is kérdés. Mindig, és mindenütt, ahol lehetséges. Nyaralókban, lakásokban, családi házakban okos eszközök segítenek bennünket. Igaz ez az üzletekre, irodákra és a vállalkozások telephelyeire is, de itt az okos eszközöket már élőerős biztonsági szolgálattal érdemes működtetni. Csak így érezhetjük, hogy az értékeink biztonságban vannak.

A Szent György Biztonsági Megoldások Kft vállalkozások számára vállalja a helyi viszonyok megismerése utána az elektronikus vagyonvédelmi rendszerük megtervezését, teljes körű kivitelezését, karbantartását, felügyeletét, és szükség esetén a hiba elhárítását is. Szolgáltatásukban azonban nem ez az egyedi, hanem az, hogy a finanszírozásban is speciális lehetőségeket kínálnak. Partnereiknek a szerződésük futamideje alatt elegendő havi átalánydíjat fizetni a szükséges létszám és az indokolt technikai eszközök után, és nem kell azokat megvásárolniuk. A vállalkozások így mentesülnek az elavult biztonságtechnikai eszközök cseréjétől és a karbantartás költségeitől is. Segítségükkel valóban bármely vállalkozás számára elérhetővé válnak a korszerű biztonságtechnikai eszközök. A vagyonvédelem és vele együtt a biztonsági szolgálat fejlesztése nem kíván saját beruházást.