Forrás: himgeurope.com

Milyen eredményekre számíthatok hajbeültetés után?

A hajbeültetés elvégzése előtt természetes, ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy ezzel a hajhullás elleni módszerrel milyen eredmények érhetőek el. Az alábbiakban erre a kérdésre adjuk meg a választ.

A hajtranszplantáció során a sebészek az összes hajszálra különös gondot fordítanak: mindegyiket a megfelelő irányban, szögben és mélységben helyezik be, hogy a végeredmény a lehető legtermészetesebb legyen. A hajbeültetés után az átültetett és az eredeti hajszálak között nem lehet majd különbséget tenni többszörös nagyításban sem.

Ha Ön hajbeültetésre készül első lépésként érdemes felkeresnie egy hajgyógyászt, hogy egy személyes konzultáció alkalmával meg tudják beszélni a továbbiakat. A szakember megkeresése azért is fontos, hogy kiderüljön, mi okozta a hajvesztést. Ha a probléma nem genetikai pl. valamilyen betegség vagy vitaminhiány okozza, akkor mielőtt bármilyen hajhullás elleni készítményt használna, előbb az alapproblémát kell orvosolni. Ha a hajhullás genetikai jellegű, akkor a hajgyógyász Önnel együttműködve egyéni igények alapján kidolgozza a kezelési tervet.

Ha hajbeültetésen gondolkozik, akkor tegye meg az első lépést, és vegye fel a kapcsolatot a HIMG hajbeültetési klinikával. A HIMG Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs klinikája. Szakembereink több mint húsz éves kombinált tapasztalattal rendelkeznek a hajbeültetés terén. Mi garanciát vállalunk minden egyes hajbeültetésre: garantáljuk, hogy a beültetett hajszálak növekedésnek fognak indulni.

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com