nyílászáró csere

Nyílászáró csere több év jótállással

Érdemes manapság műanyag ablakok beépítése mellett dönteni sok szempontból, hiszen például a szélsőséges időjárással szemben, ezek maximális védelmet nyújtanak, ellenállóak. Ugyanakkor azért is tanácsos a nyílászáró csere, mert a műanyag ablakok UV-álló anyagból készülnek, így még sok év múlva sem sárgulnak meg.

Hosszú használati idő után is jó záródás és stabilitás jellemzi ezeket a nyílászárókat, nem beszélve a remek hő- és hangszigetelésről. Nyílászáró csere előtt feltétlenül tájékozódni kell a kiválasztott ablakok jellemzőiről, mint a légkamrák száma, a profil beépítési mélysége, a hőszigetelési tulajdonságok.

Fontos a kialakítási és a nyitási mód is, mert lehet egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló, bukó, nyíló-bukó vagy fix ablak. Figyelembe kell venni azt is, hogy mennyi a garancia ideje. Az Ablakcserebere vállalkozás a törvényben előírt garanciaidővel szemben, ami 3 év, 10 éves jótállási időt biztosít a műanyag nyílászárókra. Ezért is érdemes őket választani, ha a nyílászáró csere elvégzése mellett határozunk.