szemészeti magánrendelés Budapesten

Szemészeti magánrendelés Budapesten: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Amikor valakinek műtétre van szüksége, akkor minden esetben a legjobb szakorvost és a legmodernebb módon berendezett kórházat vagy egészségügyi intézményt keresi, abban a reményben, hogy az adott operáció biztosan sikeres legyen. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbb a szemészeti magánrendelés Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.). Közel 3 évtizedre nyúlik vissza a lézeres szemműtétek története hazánkban, tehát nem meglepő, hogy több szemészeti központ is foglalkozik látásjavító beavatkozásokkal.

Ennek köszönhetően, ma már nemcsak Budapesten, hanem egy-két vidéki nagyvárosban is igénybe tudjuk venni ezeket a szolgáltatásokat. Egy műtét esetében nem az ár az elsődleges szempont, amit mérlegelünk, bár a magánrendeléseknél ezt is figyelembe kell vennünk. Átlagemberként azt gondolhatjuk, hogy a lézeres szemműtét csak egyetlen típusú eljárást jelent, de ez nem így van, hiszen a beavatkozásnak több fajtája is létezik.

Hogy ezek miben különböznek egymástól az áron kívül? Nos, először is abban, hogy mennyi kellemetlenséggel jár az adott beavatkozás, valamint a regenerálódási idő sem mellékes. A munkából kieső idő pénzt jelent, ha az olcsóbb eljárást választjuk, akkor ezt szintén hozzá kell adni. A legolcsóbb beavatkozás esetében akár 7-10 nap is eltelik, mire újra munkába tudunk állni. De mondhatnánk, hogy ez csak pénz! Azonban vannak kellemetlenségek és persze senkinek nem mindegy, hogy mennyi ideig szükséges ezeket elviselnie.

A páciens anyagi helyzete is mérvadó, mert hiába szeretnénk a legdrágább operációt választani, ha egyszerűen nincsen rá pénzünk. Mindegyik módszer egyedi sajátosságokkal bír. A lézeres látásjavító beavatkozás biztonságos és alkalmas arra, hogy szemüveg és kontaktlencse nélkül is tökéletes látást adjon. A Budai Szemészeti Központban dolgozó szakorvosok négyféle lézeres szemműtétet végeznek. A konzultáció alatt a pácienssel eldöntik, hogy melyik műtét lesz számára a legideálisabb, ha beavatkozásra van szüksége. A szemünk egészségére kiemelten kell vigyázni!