zászlók

Zászlók: miért szeretjük őket?

Egy költséghatékony és jó figyelemfelkeltő eszközt keres a közelgő céges vagy nemzetközi tárgyalásra, esetleg sportrendezvényre? A zászlók minden területen megállják a helyüket, legyen szó akár hivatalos vagy családi eseményről.

Mert nemcsak magyar, Európa vagy egyházi és céges lobogók vannak ám a világon, hanem olyan egyedi igényekre készített, egyedi emblémával, felirattal, vagy komplett grafikával ellátott változatok is, amelyekkel egy-egy gyerekzsúron, születésnapi partin vagy különleges rendezvényen is sikert arathat.

A zászlók ugyanakkor kiváló reklámeszközök is, és még arra is alkalmasak, hogy tudat alatt vagy akár tudatosan is jó benyomást keltsenek a szemlélődőkben. Éppen ezért érdemes olyan zászlókat vásárolni, amelyek egyedi igényre szabottan, időtálló és az időjárás viszontagságaival, különösen az UV-sugárzással és csapadékkal szemben ellenálló anyagból készülnek.

A legjobb kültéri lobogók szélálló anyagból készülnek. Ez egy könnyű textil anyag, ami átengedi a súlyosabb anyagból készült zászlókat megtépázó szelet, ami növeli a tartósságot.

Ahogy az UV-bevonat is, ami szintén alap a Poliformnál akkor, ha kültéri zászlókról van szó. Ha tehát Ön olyan lobogót keres, amit nemcsak egy-két hónapra tűzhet ki, hanem akár évekig is megőrzi díszítő értékét, ne adja alább a Poliform minőségnél!