rákóczi túrós torta

A jellemzően magyar Rákóczi túrós torta

Vannak olyan tipikusan magyar, hagyományos édességeink, amelyeket mindannyian szeretünk, mindennap szívesen fogyasztanánk. Ezek közé tartozik a Rákóczi túrós torta is, amit minden háziasszony képes elkészíteni a tradicionális alapanyagok felhasználásával. Viszont ezek az összetételek egyrészt hizlalnak, másrészt pedig nem fogyaszthatják a cukorbetegek, illetve a gluténérzékenységben szenvedők sem. Ezért egyre ritkábban eszünk ilyesmit, vagy pedig rendelünk egyet a prookies.hu webshopból.

Az innen beszerezhető Rákóczi túrós torta csak egészséges alapanyagokból van előállítva, ami azt jelenti, hogy bárki fogyaszthatja. Nem foglal magába sem hozzáadott cukrot, sem pedig búzalisztet, hanem zabpehely alapú piskótával készül, édesítőszerek hozzáadásával, illetve tejsavó fehérje, baracklekvár, sovány túró és tojás felhasználásával. Rendkívül ízletes desszert az ily módon megalkotott Rákóczi túrós torta, ráadásul egyáltalán nem szedünk fel pár kiló fölösleget, ha több szeletet elfogyasztunk belőle.

Innen rendelhető mini Rákóczi túrós is

Ez a lehetőség azért optimális, mert előfordul, hogy csak kétszemélyes vacsorát szervezünk, amikor nincs szükség nagyobb mennyiségű desszertre. Például a megismerkedési vagy házassági évforduló megünneplése általában kettesben történik, és ennek megkoronázására elsőrangú egy mini Rákóczi túrós. Az egészséges alapanyagok, amiből készül ez a finomság, biztosítják a könnyed emésztést. Így azok is fogyaszthatják, akik egyébként nem szoktak édességet enni az esti órákban.

A mini Rákóczi túrós megvásárolható a webshopból hűtve és fagyasztva egyaránt. Az előbbi esetben 4 napig tartható el a torta, míg a fagyasztott változat eltarthatósági ideje 3 hónap. Mélyhűtőben szükséges tárolni és kiolvasztás után 4 napig fogyasztható. Készüljön időben a kettesben eltöltendő estére és rendelje meg még ma a rendkívül ízletes desszertet, hiszen nyugodtan el lehet tárolni! Így az esemény előtt csak ki kell venni a mini Rákóczi túróst a fagyasztóból és egyéb munkája nincs ezzel. Fogyasszanak egészséges ínyencségeket, bűntudat nélkül!