A konténerkút egyszerűen áthelyezhető

Szeretnénk egy teljesen önálló üzemanyagtöltő állomást otthonra? Ez ma már egyáltalán nem lehetetlen, mert nyugodtan vásárolhatunk egy mobil benzinkút szettet, és aztán kedvünkre tankolhatjuk a gépkocsinkat. Természetesen nem kimondottan ezekre a célokra lett kitalálva az ilyen termékcsalád, de amennyiben van rá félretett pénzünk, akkor ez is megvalósulható álmunk lehet. A leggyakrabban viszont olyan vállalkozások és cégek vásárolnak meg ilyen mobil benzinkút eszközöket, amelyek számára jól jönnek, ha akár szállítható töltőállomást tudnak biztosítani a járműparkjuknak.

Ennek a nagy előnye, hogy helybe vihető egy egész rendszer, ami tartalmaz minden olyan szükséges alkatrészt, amivel egy hagyományos hétköznapi állomáson találkozhatunk. Legyen az egy mezőgazdasági, kitermelő vállalkozás vagy éppen egy építőipari, gyakran megtérülő befektetés lehet a mobil benzinkút megvásárlása. A településektől gyakran messzire található építési vagy egyéb munkaterületek számára az önellátás nagyon költséghatékony tényező tud lenni.

Nem is csoda, hogy az elmúlt évtizedekben folyamatos eladási tendenciát mutat az olyan eszközállomány, amilyen a konténerkút. Amikor egy telephely megváltozik, akkor nincs más dolgunk, mint egy megfelelő méretű szállítóeszközre felpakolni a készüléket, és már vihetjük is oda, ahol szükség van rá. A konténerkút előnyei közé tartozik a hosszú távú időtállóság. Legalább huszonöt-harminc évvel számolhatunk, aminek köszönhetően igazán megéri a befektetés. Amiatt, hogy az egész rendszer egy fedett és beépített részben található, a környezeti hatásoknak nagyon hatékonyan képes ellenállni, így az eső, szél és napsütés nincsen rá nagy hatással.

Üzemanyagtartály, kimérő szerkezet, szivattyú és számos biztonsági berendezés, ami hozzátartozik a konténerkút felszereléséhez. A feltöltése az egyetlen dolog, amit rendszeres időközönként meg kell oldanunk, de egy hordozható tartállyal ez sem jelent problémát. Az akár pár év alatt megtérülhető költségek igazán megérik, mert a konténerkút bármikor felhasználható nem csak magán-, de akár közforgalmú célokra is.