lábfej nélküli harisnya

A lábfej nélküli harisnya viselésének előnyei

A legtöbb ember nem szereti lakáson kívül levenni a cipőjét, mert fél a kellemetlen szagoktól. Szerencsére a lábfej nélküli harisnya zoknival hordható, így megkíméljük magunkat és a minket körülvevőket az esetleges bűztől. Lehet, hogy mindennap fürdünk és a ruhánkat is rendszeresen mossuk, a zárt cipő és az egész napos gyaloglás meghozzák a hatásukat.

Ha ehhez hozzávesszük a harisnyákat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy minden nap a mosás vár ránk. Milyen lehetőségeink maradnak? Az első, hogy több harisnyát veszünk, így miközben az egyiket mossuk, a másikat tudjuk hordani. A másik kézenfekvő lehetőség, hogy lábfej nélküli harisnya kerül a fiókba, mivel így sokkal több esélyünk lesz arra, hogy csak a zoknit kell a mosógépbe száműzni, miközben a harisnya legalább pár napot túlél.

Ahogy a nadrágokat sem kell mindennap tisztítani, úgy a harisnya is várhat egy kicsit. Innentől kezdve csak arra figyeljünk, hogy a rövidszárú bakancshoz ne pont rózsaszín zoknit vegyünk fel, mivel mások is észre fogják venni.