Styron folyóka

A Styron folyóka helyettesíti a zuhanytálcát

A fürdőszobában a dizájn fontos ugyan, de a vízvezetékek elhelyezése sokkal lényegesebb. Legyen szó kádról, zuhanyzóról vagy csak a mosdóról, mindenhonnan jön a víz, ami párát képez, fröccsen vagy kiömlik. Ennek az eltüntetését meg kell oldani valahogy, itt jön képbe a Styron folyóka.

A központi folyókák gyűjtik a kádból, zuhanyzóból és mosdóból érkező vizet, illetve ide folyik el a kifröccsenő folyadék is. A Styron folyóka manapság már nemcsak erre a célra használható, hanem a zuhanytálcát is helyettesítheti. Ennek köszönhetően sokkal esztétikusabb, modernebb megjelenésű lehet a fürdőszoba.

Ebben az esetben ugyanis a zuhanykabint nem kell elhelyezni, elég csak a tus fejét felszerelni a falra, esetleg másfajta csempével kijelölhetjük a helyét. A Styron folyóka elvezeti a vizet, amit elhasználunk. A terület elkerítését még egy függönnyel is megoldhatjuk, így a szanaszét fröcskölődő víztől is megkímélhetjük magunkat. A takarítással pedig nem lesz sok gondunk. Nemcsak egyszerűbb lehet így az életünk, de a fürdőnk is egy műalkotás lesz.